OD TESNOBE DO CTA: Kako opraviti izpit iz TA brez odvečne panike

 Delavnica bo v četrtek, 25.5.2017 od 9h do 13h, na Prušnikovi 55 v Ljubljani – v prostorih Persone, Centra za psihološko svetovanje (pri Meškovi), Ljubljana Šentvid. Delavnica je namenjena  članom društva Sloventa in je brezplačna..

Namen delavnice je ponuditi vse potrebne informacije, še bolj pa psihološko podporo ob pripravi na mednarodni izpit iz TA. Ponujene bodo konkretne ideje in metode ter številni primeri, kako si pomagati, ko se zatakne.

Cilj delavnice je razbliniti odvečne strahove, okrepiti občutek kompetentnosti ter zagledati izpit kot izziv oz. sicer zahteven projekt, a nikakor ne misija nemogoče.

Namenjena je vsem edukantom iz Transakcijske analize, ki že delajo s klienti in razmišljajo o opravljanju izpita. Lahko so v katerikoli fazi tega procesa, od začetnega razmišljanja do že napisane študije primera. Še posebej dobrodošli vsi, ki bi si sicer želeli nekoč opraviti ta naš famozni izpit, pa se bojite, da vam ne bo uspelo.

Delavnica je zastavljena interaktivno, zato vabljeni, da prinesete kakršnakoli vprašanja, dvome ali dileme. Še posebej dobrodošli vaši notranji kritiki. Med drugim bomo obravnavali:

  • Kdaj naj začnem pisati?
  • Kaj moram narediti pred začetkom?
  • Kako naj izberem klienta za case study?
  • Kako naj se motiviram?
  • Kako naj izberem dober posnetek?
  • Kaj pa, če nisem dovolj dober terapevt?
  • In številna druga…

Delavnico bo vodila Karolina Jovanoska, certificirana transakcijska analitičarka (CTA-P), ki se še sveže spomni svojih priprav na izpit. O svojih izkušnjah je napisala tudi priročnik »From Anxiety to CTA«. Z vami bo delila številne ovire, s katerimi se je sama spopadala, ter izkušnje, ki so ji pomagale priti do cilja.

Prijave pošljite na moj naslov: judita.bagon@t-2.netčim prej, najkasneje do 15.5.2017

Lep pozdrav,
Judita

Bookmark the permalink.

Comments are closed.