Top

CTA izpiti v Ljubljani

V petek 10. in soboto 11. junija 2022 so v organizaciji društva Sloventa v Ljubljani v M-hotelu potekali Eatini mednarodni CTA izpiti. Društvo je s svojimi skoraj 100 člani in dovolj velikem številu certificiranih transakcijskih analitikov dobilo mandat za to zahtevno strokovno opravilo in ga odlično opravilo. Ob koncu izpitov pa so pripravili še delavnico pisanja kreativnega dnevnika z Armelle Brunot na temo proslavljanja.


Izpite CTA je opravljalo 6 kandidatk, v procesu je sodelovalo 13 spraševalk in 3 prevajalke.Vse izhajajo iz različnih evropskih držav. Sylvie Monin je bila Local Exame Supervisor njena vloga je bila poskrbeti za kvalitetno izvedbo izpitov. Z njo je tesno sodelovala naša članica Barbara Repinc Zupančič, ki je s prostovoljci vodila organizacijo izpitov. Izpostaviti moramo tudi Cholena Mountain (Process Facilitator), ki je poskrbela za varnost v primeru, da bi se proces med samim izpitom ustavil ali zataknil.

Organizatorji so želeli poskrbeti za dobro in varno počutje udeležencev in izpraševalcev, želeli so zmanjšati strah in tesnobo, ki se pogosto zbudita ob pomembnih izpitih. Zaradi tega so poskrbeli za jasne informacije, za hrano in pijačo, v vrečki dobrodošlice pa jih je poleg domačega kozarčka medu pričakala tudi steklenička za vodo.

Čestitke kandidatkam, ki so uspešno opravile CTA izpit! Med njimi je tudi Slovenka, naša članica Barbara Horvat Rauter. V veselje nam je bilo, da smo jih spremljali v tako pomembnem mejniku njihovega profesionalnega razvoja. Zahvala izpraševalcem in organizacijski ekipi, ki so omogočili dogodek.

Hvala vsem za veliko lepih trenutkov!

Ljubljana, junij 2022