Top

Uvodno izobraževanje iz transakcijske analize TA-101

Kaj povem potem, ko rečem živijo?*

Uvodno izobraževanje iz transakcijske analize TA-101

Osebe določamo svojo zgodbo in svojo usodo, zato jo lahko tudi spremenimo.

Transakcijska analiza (TA) je teorija osebnosti in sistem osebne rasti in sprememb. Eric Berne je začetnik tega pristopa.

Vsi smo se že znašli v situaciji, ko smo se spraševali kaj se je ravno kar zgodilo med nama? Ali pa v sporu, ki se ponavlja spet in spet. Transakcijska analiza nam lahko pomaga pri razumevanju kaj se dogaja v nas, v drugemu in med nama. Izboljša lahko tudi našo komunikacijo.

Uporabna je v izobraževanju za boljšo komunikacijo, v poslovnem svetu za razumevanje medsebojnih odnosov in dinamike v podjetjih ter pri svetovanju tako za psihologe kot za vse poklice pomoči in svetovanja.

Seminar je odprt za vse, ki želite bolje spoznat sebe, izboljšati medosebne odnose ali tiste, ki se odločate, da bi se vključili v profesionalno izobraževanje za psihoterapevta. TA-101 je namreč pogoj za vpis na profesionalni trening.

Vsebina izobraževanja

– Jaz sem v redu, ti si v redu: Vrednote in filozofija TA-ja,

– Teorija osebnosti: razumevanje osebnosti in vedenja,

– Teorija komunikacije: kaj govorim in kaj povem,

– Življenjski scenarij: kakšno bo moje življenje?

– Nezavedni odnosi med posamezniki (teorija psiholoških iger)

Predavateljica:

Maja Sedmak Cvelbar, PTSTA v psihoterapiji

Maja Sedmak Cvelbar je psiholog in psihoterapevt. V okviru Evropske organizacije za transakcijsko analizo (EATA) je pridobila certifikat transakcijske analize. Od leta 2014 dela v svoji privatni praksi v Sežani z mladimi in odraslimi. Svojo pot je nadaljevala in pridobila naziv začasni učitelj in supervizor. Njene vrednote so: Vsi ljudje smo v redu! Vsaka oseba je pomembna, enakopravna in vredna spoštovanja.

Kdaj in kje:

Izobraževanje bo potekalo v petek 18. in soboto 19. marca, pričelo se bo ob 9 uri in zaključilo ob 17 uri.

Izobraževanje bo potekalo v živo v Sežani v Inkubatorju, Kraška ulica 2

Cena:

Cena dvodnevnega izobraževanje (12 ur) je 200€, možnost znižane kotizacije za študente in osebe v finančnih stiski.

Prijave:

Število mest je omejeno, zaradi tega so prijave obvezne. Prijave zbiramo na elektronski naslov maja.sedmak@osebna-terapija.com. Več informacij lahko dobite tudi na telefonu 041 388 169.