Psihoterapevtski praktikum 2016

Letošnji psihoterapevtski praktikum nosi podnaslov  

Vloga in pomen odnosa v psihoterapevtskem procesu?

Več informacij o vsebini na kliku prijavnica-praktikum-2016

Letošnji praktikum bo namenjen odnosnim vidikom psihoterapevtskega procesa. Sodelujoči psihoterapevti bodo izvajali terapijo v realnem času pred publiko s poudarkom na odnosu in procesu, ne pa toliko na specifičnih značilnostih in tehnikah posamezne modalitete. Novost bo večja aktivnost udeležencev, saj bodo s pomočjo check liste spremljali proces in zapisovali svoja opažanja. Tako bo praktikum dobil nekoliko bolj delavniško obliko. Ohranili pa bomo elemente prejšnjih praktikumov: vsak terapevt bo predstavil sebe, svoje delo in osebno videnje psihoterapije. Sledila bo terapija s klientom. Po končani terapiji bo sledila refleksija tako terapevta kot klienta in na koncu še vprašanja iz publike. Praktikum bomo zaključili z okroglo mizo, kjer bodo sodelujoči terapevti predstavili in argumentirali svoje poglede na vlogo in pomen odnosa v psihoterapevtskem procesu.

Kotizacija za dvodnevni dogodek je 90 EUR. Podatki za nakazilo: Zavod Tarion, Blatnica 1, 1236 Trzin; TRR: SI56 6000 0000 0303 487; REF: SI00 11-2016. Prijave sprejemamo na e-mail: zadobrozivljenje@gmail.com, kjer vam nudimo tudi dodatne informacije.

Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi na spodaj navedenih telefonih in na naši FB strani ZaDobroŽivljenje. Spremljajte naše objave na faceboku ZaDobroZivljenje, kjer bomo povedali več o programu, terapevtih in o psihoterapiji.

Pošljite vabilo vsem, za katere menite, da bi jih usposabljanje zanimalo.

Toplo vabljeni!

Več informacij na kliku: prijavnica-praktikum-2016

ZaDobroŽivljenje

Jana Šušteršič 041 347 991

Darja Poljanec 040 620 194

Helena Požun 031 600 06

Bookmark the permalink.

Comments are closed.