14. Študijski dnevi SKZP 26.-28. maja 2017 v Zrečah – Izzivi zgodnjega odraslega obdobja

Prijavnica Zreče 2017

Program srečanja
Urnik delavnic
Zloženka Izzivi zgodnjega odraslega obdobja

Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi, prijatelji, študenti!

Vabimo vas na 14. Študijske dneve
Slovenske krovne zveze za psihoterapijo

 z naslovom

IZZIVI ZGODNJEGA
ODRASLEGA OBDOBJA
26.
– 28. maja 2017 v Zrečah

 Ponovno se bližajo naši letni Študijski dnevi SKZP, ki predstavljajo enega najstarejših in najbogatejših strokovnih psihoterapevtskih srečanj v Sloveniji, ki povezuje številne strokovnjake s področja psihoterapije in ostalih sorodnih poklicev, ki si želijo poglobiti znanje z specifičnega področja.

Letošnje 14. Študijske dneve posvečamo tematiki zgodnjega odraslega obdobja, ki v teh zahtevnih družbeno-ekonomskih časih predstavlja velik izziv za vse, ki so kakorkoli povezani s tem obdobjem. V ta namen smo povabili zanimive goste, strokovnjake s tega področja in oblikovali pester nabor predavanj, delavnic, prikaza primerov, okroglih miz ter bogat obštudijski program, ki skupaj omogoča sproščeno in zanimivo strokovno ter osebnostno bogatenje.

V priponki vam pošiljamo program za letošnje Študijske dneve (zloženka), urnik in kratke povzetke predavanj in delavnic ter prijavnico, kjer si lahko preberete več o vsebini in časovni razporeditvi programa. Prosimo vas, da izpolnjeno prijavnico pošljete na naveden naslov ter na njej označite tudi izbrane delavnice. Letos smo za udeležence 14. Študijskih dnevov SKZP pripravili novost, in sicer možnost elektronske prijave. Elektronsko/spletno prijavnico najdete na spletni strani SKZP: http://www.skzp.si/studijski-dnevi-2017/14-studijski-dnevi-skzp-zrece-2017-prijavnica/  

Priporočamo, da novosti o študijskih dnevih spremljate na naši spletni strani www.skzp.si.

Prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite v skupnem raziskovanju in iskanju odgovorov na mnoga vprašanja, ki se postavljajo ob letošnji temi ter hrati uživate v gostoljubnosti Term Zreče v sproščenem vzdušju in interaktivnem druženju, spoznavanju ter povezovanju s kolegi iz različnih pristopov in področij dela.

Veselimo se srečanja z vami!

S toplimi pozdravi,
Tamara Trobentar, predsednica Programskega odbora
Manuela Mežič, predsednica Organizacijskega odbora

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.