TA Cafe “Kako bi še lahko poskrbel/a zase v tej novi realnosti?”

Pozdravljeni, dragi člani društva Sloventa,
 
Corona kriza je prinesla tudi nekaj novih idej. Ena med njimi je TA Cafe, spletna kavarna društva Sloventa. Želimo ustvariti prostor, ki bo dostopen vsem, ki bo spodbujal povezovanje, pogovore in razmišljanje o aktualnih temah. Želimo, da nas v kavarni obiščejo tudi strokovnjaki in misleci z drugih področij, kot npr. filozofi, sociologi, politologi, voditelji, umetniki itd. in da se z njimi lahko pogovarjamo o tem, kako to vpliva na ljudi, na družbo, na naše delo.
 
Vabimo vas, da se nam v četrtek, 1. oktobra ob 18h pridružite na otvoritvi TA Cafe, spletne kavarne društva Sloventa. Dobimo se na zoomu.
 
Namen TA cafe je da v teh časih, ko je še živa izkušnja in strah pred zmanjšanjem možnosti fizične bližine s kolegi, zagotovimo prostor za povezovanje in pogovor o temah, ki bogatijo naše delo. Vabimo vas k druženju, izmenjavi izkušenj in soustvarjanje.
Tema naše prve kavarne je: Kako bi še lahko poskrbel/a zase v tej novi realnosti?
Zapišite si že zdaj misel, ki vam je prva padla na pamet v povezavi s TA cafe. Pridite in soustvarjajte skupen prostor za ideje, povezave, izmenjavo izkušenj, pogovor ali pa kaj povsem novega.
 
Prosimo vas, da se prijavite na: obvestila@sloventa.si in pustite svoj e-mail naslov, da vam pošljemo povabilo v zoom.
 
Toplo vabljeni!
Bookmark the permalink.

Comments are closed.