CTA izpiti v Ljubljani, 10. in 11. junij 2022 in podelitev statusa zaslužni član društva Slavici Ravnik

Izvedba CTA  izpitov v Ljubljani

V petek 10. in soboto 11. junija 2022 potekajo Eatini mednarodni CTA izpiti v Ljubljani. Na slovesnosti ob podelitvi CTA certifikatov bo društvo Sloventa slavnostno podelilo status zaslužne članice društva svoji nekdanji predsednici Slavici Ravnik. Prireditev bo potekala v soboto od 15:30 do 16:30 v prostorih M-hotela v ljubljani.

Izpitov CTA se bo udeležilo 6 kandidatk, 16 spraševalk, 4 prevajalke, 2 supervizorki in predstavnica EATE. Vse izhajajo iz različnih evropskih držav. Glavna organizatorka izpitov v Ljubljani in predstavnica Slovente za izvedbo tega izpita v okviru EATE, je Barbara Repinc Zupančič. Da bo vse gladko potekalo, ji pomaga 7 organizatork in glasbenica, ki bo obogatila slavnostni dogodek.

Posebna gostja je Slavica Ravnik, ki ji je društvo Sloventa na svoji skupščini 2022 podelilo status zaslužne članice društva. Slavica Ravnik je bila predsednica društva v obdobju 2013-2021.  Leta 2013 je bilo društvo v krizi, Slavica pa ga je s svojo skupino dvignila do današnjega stanja, ko je 97 članov dobilo posebno čast organizirati CTA izpite za EATO. Več v obrazložitvi Slavica Ravnik- zaslužna članica društva Sloventa

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.